حجت الاسلام حسین کاظم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره کتاب دستور از خمینی گفت: باور ما و مؤلفان این اثر بر این است که هرگاه طلبهها در اجتماع، مردم را به امری دعوت کنند، اتفاق مبارکی خواهد افتاد مثلاً در ایام کرونا طلاب با حضور در بیمارستانها و… خدمت به مردم و بیماران کرونایی را تبدیل به یک جریان عمومی کردند و اتفاقات خوبی در امر خدمت رسانی رقم خورد.
عضو شورای مرکزی خانه طلاب جوان افزود: در فضای انتخابات هم باور داریم که همین روش جوابگوست و اگر طلاب فضای انتخابات را تبدیل به یک فضای معقول کنند، نتیجه انتخابات هم برای مردم بسیار مفید خواهد بود.
این فعال فرهنگی با بیان اینکه کتاب «دستور از خمینی» ماجرای صفر تا صد تبلیغ یک گروه روحانی جهادی در شهر اراک را روایت میکند، گفت: جذابیت این کتاب در تنوع آن است. این کتاب فضای جذابی را روایت میکند و این فضا برای کسانی که قصد فعالیت در انتخابات دارند، الهام بخش است.
این محقق حوزوی افزود: با توجه به نتیجه موفق و ثمر بخش این تبلیغ، چند نفر از مبلغین این گروه تصمیم گرفتند با تألیف این کتاب، فعالیت خود را فراگیر کنند و آن را به یک گفتمان تبدیل کنند تا دیگر طلاب هم بتوانند در میان مردم به روشنگری در زمینه انتخابات بپردازند.
حجت الاسلام کاظم زاده ادامه داد: یکی دیگر از ویژگیهای این کتاب این است که راوی کتاب خودش در میدان است و به قول حاج قاسم «هدایت در دستگاه امامت از جنس برو نیست بلکه از جنس بیا است»؛ راوی کتاب با حضور در میدان، خواننده را دعوت میکند تا به داخل گود بیاید.
عضو شورای مرکزی خانه طلاب جوان با بیان اینکه جامعه درون کتاب، جامعه متنوع و گوناگونی است، گفت: این کتاب برای کسانی که دغدغههای جامعه شناختی و جامعه شناسی دارند و همچنین برای روانشناسان و افرادی که ارتباط با مردم دارند، بسیار خواندنی و درسآموز است.
وی افزود: این کتاب الگوی خوبی برای کارهای انتخاباتی است و میتواند به عنوان یک نمونه مؤثر در زمینه تبیین گفتمان انتخابات معرفی شود.
نظر شما